Румен Радев с важни думи за военноморските ни сили!

Румен Радев с важни думи за военноморските ни сили!
За България е важно да има силни военноморски сили, които не само да отстояват нашия военен суверенитет, но и нашите икономически и енергийни интереси

Това каза при посещението си в Бургас президентът Румен Радев, предаде пише агенция „Фокус“.

„Силни военноморски сили означава нова техника, високо подготвен наличен състав, добри условия за подготовка, мотивация,социален престиж.

Към нашите военноморски сили трябва да се отнасяме с голямо внимание и уважение. Значението на Черноморския район непрекъснато нараства.

Тук се пресичат нарастващи геополитически интереси“, коментира още Радев.  Той проведе среща с командния и личния състав на военните формирования, дислоцирани в Пункт за базиране-Бургас.

Президентът каза, че на срещата са обсъдени много проблеми и изрази надежда, че в най-скоро време ще се намери тяхното решение.

Loading...

Той посочи, че бюджетът за отбрана трябва да се увеличи, но и да се разходва разумно. / blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.