Румен Радев: Управляващите са на път да загубят човешкия си облик

Румен Радев: Управляващите са на път да загубят човешкия си облик
Президентът Румен Радев разкритикува управляващите за прегласуването на мораториума за нови лекарства и терапии от следващата година, за поръчката за ремонт на МИГ-овете и заяви, че ще наложи вето на антикорупционния закон.

„Управляващите са на път да загубят човешкия си облик“, заяви държавният глава пред журналисти във връзка със забраната за нови медикаменти.

Румен Радев заяви още, че ще наложи вето и на антикорупционния закон. По думите му, този закон не е ефективен и не удря по корумпиращите, а в същото време би могъл да се използва като бухалка.

Президентът подчерта, че главният въпрос не е кой назначава ръководството на антикорупционния орган.

В коментар на поръчката за ремонт на изтребителите МИГ-29 президентът посочи, че няма държавническо мислене по отношение на секторите сигурност и отбрана.

Loading...

„Има харчене на парче“, изтъкна Радев и добави, че няма визия как да изграждат способности и съвместимост с партньорите ни. Държавният глава каза още, че ще постави въпроса на консултативен съвет. / dariknews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.