Руски експерт: Извънземните ще атакуват България заради САЩ!

maxresdefault_46

Мрежа от тайни подземни градове е на път да щурмува повърхността на земята от България. Сензационната информация дойде от уфологът от руски произход Виктор Колопкин.
„Наши спътници засичат НЛО-та с неземен произход над американската база у вас в Безмер“, разкри братушката. Според неговата екзотична на глед информация янките се видели в чудо и се наложило да провеждат спешни разговори с Вашингтон.
Колопкин твърди, че причина за НЛО-агресията са станали подземни опити с нови ядрени оръжия на САЩ. Бомбите са увредили сериозно инфраструктурата на т. нар. тайни цивилизации от извънземен произход, които от хилядолетия се крият във вътрешността на земята.

„На всичкото отгоре американците ни тровят с ГМО и предизвикват изкуствени земетресения, с които променят оста на планетата. Всичко това е пагубно, но явно на тези под нас им писна“, категоричен бе руският експерт. Той съобщи, че общува с една от подземните цивилизации. От тях научил, че те са в контакт с 10 българи.
„Десетина българи са наясно с плана на подземните цивилизации за отпор, защото общуват с тях. Контактьорите са обикновени хора. Не се афишират, ходя на работа всеки ден. Двама от тях са доктори, има трима чиновници на високи постове“, разказва Колопкин пред Мистериите на в. „Ретро“. От съображение за сигурност обаче той не пожела да бъде сниман, защото твърди, че ЦРУ го преследва от години заради информацията, която изнася.

Виктор Колопкин довери, че американците са наясно с плана на подземните раси и в момента се водят преговори за неговото осуетяване. На въпрос с какво нашата територия е интересна уфологът разкри: „Подземните цивилизации ползват като писти три портални светилища в България. Две от тях са се намират в Родопите, а едно на дъното на Черно море, близо до екваторията на нос Емине“.

Янките знаели, че тия дето живеят под нас владеят невероятни технологии и мога да пътуват със скоростта на звука и светлината. След като изпълзят на повърхността за секунди, те ще заличат с мощните си хипер плазмени оръжия всички военни центрове – Пентагона, щаб квартирата на НАТО. На въпрос Кремъл ще пострадали , уфологът не пожела да отговори, но описа една от подземните раси.

„Тези същества са с извънземен произход. Преди 300 000 години са се заселили в подземни мегаполиси. По-високи са от нас. Имат продълговати глави, големи уши. Владеят телепатията и телепортацията. Реално на земята живеят от хиляди години и това което се случва с планетата ги засяга пряко“, разказва посветеният руснак.
Таен доклад на службите в Москва указвал, че на 28 септември тази година е имало дипломатическа среща между САЩ и членове на седемте древни подземни цивилизации. Американците се опитали да тушират напрежението, като обещали да не провеждат повече ядрени опити под земята.

Колопкин разкри още, че извънземните раси са се обединили и са сформирали алианс поради „политическите и технологичните промени на повърхността на Земята“.

Loading...

Източник: http://webnovinar.com/

bulpress tv

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.