Свалят премиера Бойко Борисов от власт!?

Свалят премиера Бойко Борисов от власт!?

ГЕРБ се подготвя за предсрочни избори и за вземане на властта, но не с премиер Борисов…

Води се голяма вътрешна война в партията става ясно от последните процеси в българската политика. В тази връзка е и атаката по Цветанов и Цачева за апратаментите в сградите, на чието парти официален гост бе и депутатът на БСП Ж.Бойчев.

Действията на главните функционери в ГЕРБ са показателни и целенасочени.

Неслучайно общинските организации на ГЕРБ номинираха Мария Габриел за водач на евролистата.

Това е умишлено и под диктовка.

efekt 2

Мария Габриел е най-безличната и дразнеща герберска креатура, която е обречена на неуспех. Срещу нея се изказаха и видни анализатори като Георги Харизанов и Антоанета Христова.

Нещо както Цецка Цачева кандидат за президент.

ГЕРБ подготвя собствената си загуба на евроизборите, за да се стигне до предсрочен парламентарен вот. За това свидетелстват и перманентните медийни участия на Цветан Цветанов, който не пропуска да натърти, че “България не може да се справи с хибридната атака…”, подготвяйки почвата за краха.

Погледнато отстрани, не ни остава нищо друго, освен да направим обоснованото предположение, че Цветанов играе с ДПС за свалянето на Борисов от премиерския пост. Примерите са много и са показателни: повишаване прага преференциалния вот (скандал!), опрощаване дълговете на мюфтийството (скандал!)…  и излизането на ПГ на Веселин Марешки от парламента, с който се стигна до договорка малко по-късно.

Не са малко и министрите “къртици” в кабинета “Борисов 3”. Справка: Владислав Горанов на “случайна” среща с Делян Пеевски на ресторант, документирана със снимка.

Същият Владислав Горанов внесе точка за опрощаване дълговете на мюфтийството.

Изглежда, че ГЕРБ работи усилено за свалянето на Борисов от власт, в съучастие с ДПС.

Борисов, сещай се за Тато Живков и мисли за себе си! Предателството е коварен акт. От свои най-боли. / Стоян Тончев,  berbim.eu

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.