Скандал! Бащата на малтретираната гола ученичка: Искам да гледам порно клипа на Малина, а не мога

Скандал! Бащата на малтретираната гола ученичка: Искам да гледам порно клипа на Малина, а не мога

Родителите на шестокласничката, която бе бита и малтретирана от други момичета, които я накараха да се съблече чисто гола, отказаха да разговарят с екипа на Нова тв.

През вратата те заявиха пред камера, че не искат нито те, нито тя да се показват по телевизията, защото сега започва учебната година.Единствено споменаха, че малолетните нападателки са известни на властите и се работи по въпроса.

„Аз искам да гледам порно клипа на Малина, не мога да го гледам, ама на моето дете не могат да му спрат клиповете“, провикна се бащата.

Момчето, публикувало клипа в социалната мрежа, казва, че го е видял в профила на своя позната. „Аз и нападнатото момиче не сме в добри отношения, тъй като преди време тя ме напсува на „майка”. Тя е бита няколко пъти – не й е за първи път“, разкри той.

Психолог се изказа по темата: „Видях клипа в оригинал. Трябва да се обърне внимание върху това, че девойката казва, че отдолу е без гащи. Това е много травмиращо.

Loading...

Родителите трябва да се замислят. Те не са разрали, че детето им ходи с леопардов сутиен или ходи без бельо. Децата порастват много по-бързо отпреди. Родителите да бъдат неотлъчно до децата си, а не просто да им купуват смартфони“.
Източник: blitz.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


efekt 2