Слава Севрюкова: През 2017-2018 г. ще дойде жена, която ще оправи нещата

Слава Севрюкова: През 2017-2018 г. ще дойде жена, която ще оправи нещата
В началото на 2017 година навлязохме в периода, който ще ни докаже дали една от най-големите пророчици в България Слава Севрюкова е била права.

Според нейните пророчества именно в периода 2017-2018 година ще започне промяната в страната ни към добро.

„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. България ще се изправи на крака едва тогаз.“

Държавата вече е срината и това пророчество няма как да си кривим душата е напълно изпълнено. България е буквално разграден двор, която вече не и точно държава, а територия. Ние сме на второ място по смъртност в света, след едно африканско племе в Лесото, Южна Африка.

На първо място сме в Европа по самоубийства, умиране от инфаркт и рак – болести доказани, че се дължат на стрес. Ние сме още и с най-ниските пенсии в цяла Европа, като в много африкански държави вече са по-високи от нашите.

Със заплатите е същото положение, както и сме с най-голямата корупция в ЕС. Повярвайте може да изброявам цял ден всички ужасии, на които са ни подложили управляващите, но няма смисъл. Да се върнем към предсказанията.

efekt 2

Пророчицата Слава Севрюкова обаче казва, че жена ще застане начело на държавата, която ще оправи нещата.

„С Промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим разцвет във всички области.“

Ние само може да гадаем коя е тази жена. Не вярвам да е някоя от настоящия политически елит. Жените в българската политика към момента с възможност за управление на страната се изчерпват само с лидерката на БСП Корнелия Нинова, която ако се спечелят изборите има шанс да стане премиер на страната.

Обаче на мене лично не ми се вярва това да е жената от пророчествата на Слава Севрюкова. Друга жена на хоризонта, която да е обвързана с партия не се вижда, освен Татяна Дончева, но за нея е още по-малко вероятно.

Партията на Бойко Борисов, освен да номинира за премиер жена, като Цецка Цачева например.

По всяка вероятност жената, за която говори Слава Севрюкова още не е изгряла в политическото ни пространство. Тя би трябвало през тези две години да се появи, ако пророчествата са верни.

Интересното в случая е, че това съвпада и с председателството на България в ЕС, за което толкова много се подготвяше колониалната ни администрация. / bulpress.xyz

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.