Слави Трифонов, ще поведеш ли кораба „Радецки“?

Слави Трифонов, ще поведеш ли кораба „Радецки“? В денят на Ботев Слави Трифонов да каже кога ще поведе корабът „Радецки“?

Кога заедно със своята партия ще тръгне да освобождава България от поробителят и? По всичко личи, че всичко, което се случва в страната се диктува от САЩ,

а преди десети от Русия та и днес в този динамичен двадесет и първи век когато само миризмата на барут липсва някой трябва да поведе дружината за спасение и освобождение на България.

Метафорично казано „Радецки“ отдавна не плува, но Българският бряг съществува и ние очакваме да запеем „Боят настана, тупкат сърца ни“, защото вече се оляха нашите душмани.

И ако по времето на Христо Ботев Българският народ е бил подложен на робство, сега сме подложени на геноцид и изтребление, а данъците ни са повече, отколкото османската империя е събирала!

Трябва ни някой като Христо Ботев да ни поведе на национално-освободителна борба и защо Слави Трифонов да не го направи?

Ние не сравняваме двата персонажа просто денят е такъв, в който с преклонение казваме „Поклон и светла им памет на загиналите“ та и затова приканваме Слави Трифонов като Патриот да поведе хорото,

но в България явно всичко се командва от САЩ та и Слави Трифонов колкото и да иска трябва да се съобрази с това, което идва и се случва в Америка,

само че и в България се е насъбрала такава енергия и всички от години искаме да изхвърлим боклука от властта и е време Слави да каже

„хайде, време е да спасяваме България и нас самите“, но не с бягство от страната, а с реална пряка Демокрация!

Вижте повече на Bulnews Info

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.