СПЕШНО! Президента трябва да обяви ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ заради неработещия търговски регистър

СПЕШНО! Президента трябва да обяви ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ заради неработещия търговски регистър
ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ОТКРИТО ПИСМО
21.08.2018 г., гр. Варна

ащо мълчите, г-н Президент?

Уважаеми г-н Президент,
Република България – страната членка на ЕС, вече 12-ти ден е без Търговски регистър.

Информацията, в която са заключени всички задължения и отношения на търговските субекти, формиращи националния, част от европейския и световен капитал, не съществува. От нескопосаните, и очевидно прикриващи злоупотреби обяснения се създава все по-ясната представа за предстоящо „възстановяване на информацията и данните“, при което злото, което причини и причинява скандалът с КТБ, ще е просто песъчинка в морето….
Това не е КТБ и Олимпик (които при правилно разследване скоро ще се окажат чисто български партийно-политически олигархично-мафиотски феномен).

Това е регистър, на който се крепи не само националната сигурност, но и имиджа (искаше ми се да кажа: престижа, ама не смея – то престиж няма) на България в целия Европейски съюз, дори в света.

efekt 2

Това е база данни, в която са права, задължения, вземания, капитали на световни и европейски инвеститори в страната ни. Това са капиталите на достойни български работодатели – единствените, които осигуряват Национален брутен продукт, различни от обогатяващите се с незаконно спечелени обществени поръчки и заграбени европейски средства….. Това е капиталът на нацията, заработен с кървавия труд на малкото останали в България трудолюбиви и предприемчиви хора, работещи въпреки злоупотребите на партийно-правителствената и олигархична политика…..
Така ли ще ги оставите?

Без отговор вече толкова дни?
Къде сте, господин Президент?

Това е база данни, която е невъзможно да бъде изгубена. Има IT специалисти, които твърдят еднозначно, но и за нас – незнаещите в тази област, е повече от ясно, че както и да изгори един диск, то унищожението трябва да е тотално, в т.ч. и физически, за да не е възможно незабавно възстановяване.

Умишленият характер на срива в Търговския регистър е повече от очевиден.
Националната сигурност просто липсва при липсата на Търговски регистър.
Държава няма!
Доказа го днешното извънредно заседание на Народното събрание.

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,
НЕОБХОДИМО Е ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, предвид обстоятелството, че без Търговски регистър е невъзможен какъвто и да било оборот (финансов, съдебен, административен, външно- и вътрешно-търговски, всякакъв….)….

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,
НЕОБХОДИМО Е ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, НАЗНАЧАВАНЕ НА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,
РАЗПУСНЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ВИДА, В КОЙТО СЕ НАМИРА,
ИЗПЪЛНЕТЕ МИСИЯТА СИ НА ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ПРИ ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ НА ПРАКТИЧЕСКА ЛИПСА НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!

От дванадесетте дни до днес разбрахме, че нямаме правителство, опозиция, Народно събрание.
Моля Ви, не ни карайте да се съмняваме дали имаме Президент!

С цялото ми уважение:
адв. Милена Колева Димитрова – адвокат от АК Варна

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.