Ставри Калинов с монумента на всички Българи

Ставри Калинов с монумента на всички Българи


Ставри Калинов показа как ще изглежда монументът на всички Българи!

Така го наричаме ние медиите, защото този монумент ще ни накара да участваме всички ние кой с един лев, кой с повече, но и ще носи частица от енергията на България!

Защото от всички краища на България всеки един ще бъде призован да изпрати по един камък от своят роден край, който да се зазида в този колосален Български шедьовър!

Този храм на Българщината ще обедини всички ни в една идея в една мисъл, в едно за идните!

Поставен на уникално място в центъра на София където преди него са били посети много цивилизации е един исторически завършек на това място да събереш миналото и бъдещето, в което всеки българин е поканен да участва се един лев, но и с капка гордост утре да кажем „и ни сме дали нещо на света, след нас да остане“!

Ставри Калинов
Виж още тук по темата !

Този уникален монумент ще се извисява на 33 метра височина там под звездите и ще бъде не само туристическа атракция, но и храм събрал в себе си магията на България, всяка мисъл, всеки камък, всяко левче вплетени между скала и стъкло облети със светлина отвън и вътре със светещи стъкла разказващи за магията наречена България!

Без аналог в света, без аналог в изкуството, неповторимо като идея и материя, дух и духовност остава ние да го пожелаем!

Ставри Калинов получава подкрепата от институциите, но за да се реализира това трябва ние обществото да сме готови да реагираме и да дарим един лев или камък за да помогнем от всеки, който както може Хан Аспарух да се извиси в новата столица и да каже „Тук ще бъде България! Казах“!

Източник: Bulnews

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.