Статусът на гинеколог, който плаче, трогна много хора

Статусът на гинеколог, който плаче, трогна много хора
Вижте трогващата история изпратена на електронната ни поща! Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

„Днес е най-трудният ден в живота ми.

Като лекар аз изродих много бременни жени и всеки път, когато отивам на работа, се моля на Бога да възнагради всички майки.

Болката, която изпитват бременните жени е неописуема и не включва само девет месеца бременност. Те преживяват много неща, само за да донесат нов живот в света.

Днес плаках, защото загубих една жена. Понякога Бог има различни планове от нашите. Защо беше толкова болна тази жена? Не можеше да има деца от 14 години! Опитали бяха инвитро и много други методи, познати на човека, и тя беше преминала през много такива методи.

В крайна сметка, Бог отчасти беше над науката и човешкото знание. Тя беше бременна въпреки кистите на яйчниците. Те започнаха да изчезват и проблемите й изглежда изчезнаха, знаех, че Бог би направил това, което ни изглеждаше невероятно с великолепието и благодатта си.

След девет месеца, времето за раждане, съпругът й дойде в болницата, а аз оставих цялата работа и всичко, което работех, само за да го посетя.

Той седеше часове, след седем часа беше толкова болезнено, че реших да я отворя сам.

bulpress tv

Загубихме я, но бебето беше живо. Преди да умре, тя държеше бебето на ръце и се усмихна, каза: „Бог е най-великият“, а след това умря.

Бях уморен и тъжен, отидох при съпруга й, за да му кажа какво се е случило, и след изслушването той припадна, щастливият ден се обърна. Днес загубихме живот, създавайки нов.

Моля, уважавайте жените, докато минават през долината на смъртта, за да донесат нов живот. Уважавайте жените си! Носенето на бебето в продължение на девет месеца не е шега и раждането в часове само за раждането на вашето бебе е голяма жертва.

Моля те, Боже защитавай всеки, който чете това послание и особено бременните жени, моля те, бъди в молитвите ми.

Loading...

Моля ви, ако имате проблем с майка си, отбийте се, за да я видите. Тя е преживяла много, за да ви донесе живот!”

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.