Събуди се, българино! Ние, вместо да пазим питомното като зениците на очите си, гоним дивото!

Събуди се, българино! Ние, вместо да пазим питомното като зениците на очите си, гоним дивото! Абе в Брюксел имат едно пикаещо момченце за фонтан и го знае целия свят, а ние страна наследник на най-древната цивилизация се гордеем с мушмули.

Събуди се, българино!

Една от най-големите туристически атракции на Брюксел е пикаещ фонтан?!

Нашата държава – България, цялата е история – тракийска култура, гробници, пещери, златни съкровища, минерални води, уникални артефакти.

Колко историци, международни и наши, учени, генетици, представители на световни институции трябва да ни кажат, че под нозете ни лежи златна мина!

А варварското отношение на държавниците ни десетилетия, и това на предателите псевдоисторици и археолози от миналото, към българското културно-историческо наследство днес е равностойно на разрушенията в Алепо в Сирия.

Цял свят ни казва, че имаме приказни дадености! И ние, вместо да пазим питомното като зениците на очите си, гоним дивото! България е бутикова държава!

Събуди се, българино! / Цвета Кирилова, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.