Татяна Дончева за Борисов: Крадлив некадърник! Само Радев може да го смаже и България ще цъфне!

Татяна Дончева за Борисов: Крадлив некадърник! Само Радев може да го смаже и България ще цъфне!Татяна Дончева не си поплюва, срази премиера Бойко Борисов.

Лидерът на „Движение 21“ – адвокат Татяна Дончева направи премиера Бойко Борисов за две стотинки. Без да му „цепи басма“, както я познаваме, тя директно го нарече крадлив некадърник. А всеки един ден, в който продължава да управлява, според нея е пагубен за страната ни.

„Омръзна ми този човек, който съсипа държавата, съсипа народа, разруши всичко, което можеше, да се бие в гърдите и да се хвали какво чудо е постигнал.

Както казват хората – циганката умря, та се хвалиш сам. Това е неадекватно поведение. А в моментите, в които не се хвали сам, очевидно си плаща яко за пиар. Защото няма толкова ненормален човек, който безплатно да ниже дитирамби за този крадлив некадърник“, срази го Татяна Дончева.

Тя е категорична, че служебният кабинет беше в пъти по-добра алтернатива за страната ни от това Борисов и хората му да продължават да управляват, да крадат и да рушат.

„И този служебен кабинет да бъде подреден от президента Румен Радев, който редица пъти досега е показал и доказал качествата си на политик и човек.

Радев е този, който може да смаже Борисов. Да премахне силовите лостове на ГЕРБ, които от години упражняват страшен натиск по време на избори и много преди тях.

Шефовете на специалните служби, шефовете на МВР-та – всички те са хора на Борисов и ГЕРБ. А с подкрепата на Иван Гешев, който е вторият, дето трябва да изхвърчи заедно с Бойко, властта в момента прави, каквото й скимне“, възмущава се Татяна Дончева.

И за пореден път алармира, че премиерът е поел сериозни обещания към мутрите от някогашните силови групировки като СИК / Татяна Дончева

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.