Точно и ясно! Вижте с какви думи Радев се изказа за Борисов!

Точно и ясно! Вижте с какви думи Радев се изказа за Борисов!
Президентът Румен Радев присъства на откриването на новата учебна година в най-старото висше учебно заведение СУ „СВ. Климент Охридски“.

Държавният глава поздрави студентите и обясни, че за него това е светския храм на България, защото „тук всички българи от различни религии почитат една обща религия – религията на знанието. Вие трябва да бъдете съвестта на българите и да промените радикално моралния климат в страната.

Бъдещите юристи и журналисти не трябва да бъдат безразлични към корупцията и лицемерието“, каза още той.

Пред журналисти президентът коментира и важни политически теми.

„Щом ГЕРБ търсят битка с мен, ще я получат.

От всички действия на ГЕРБ наблюдавам, че или премиерът губи контрол върху партията си, или я насърчава в битката срещу мен.

efekt 2

Очаквах Бойко Борисов да озъпти беквокалите си в парламента, но това не се случи. Те пеят все по-високо и все по-фалшиво.

Не виждам смисъл от среща между мен и премиера. Решението и за самолетите, и за цялостната модернизация на Въоръжените сили е в ръцете на Бойко Борисов. Негова е и отговорността“, заяви Румен Радев.

„Вече обявих, че очаквам новият състав на ВСС да потвърди кандидатурата. Мисля, че това е основателно и ще даде нова легитимност на кандидатурата в духа на реформите в съдебната система, които провеждаме.

Ще разберете на 4-ти октомври, дали ще подпиша указа за назначаване на нов председател на ВАС“, разкри президентът . / livenovini.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.