Умираме тихо и ни погребват без аутопсии, за да няма доказателства за престъпленията им

Умираме тихо и ни погребват без аутопсии, за да няма доказателства за престъпленията имВ България не от вчера ни пускат арсен, живак и цялата менделеева таблица във водата за битови нужди и пиене!

Има създадена цяла скрита индустрия за тази цел и ако отидете и видите реката, която преминава през центъра на Златоград ще се убедите с очите си, че тя има електрикаво син свят.

В нея няма риби и дори жаби, нито над реката летят насекоми. Такива се ни вече реките в които допреди 30 години пояхме животните си и дори пиехме вода от тях, ловяхме уникални видове речна риба, раци и дори речни миди.

Европейските ценности ни доставиха токсичните и битовите отпадъци на цяла Европа и ни определиха като европейско бунище, защото сами разбирате, че няма как милиони тонове еропейска смет, с логистиката на италианската мафия да идва в България, без издадени разрешения за този глобален боклучав процес.

Искаме да сме здрави, но сме затрупани с тежки метали, отрови и химически съединения, които имат полуразпад с продължителност 1000 години. Здравето е функция на много компоненти, решаваща роля за които има околната среда. Не празните думи на корумпираните ни политици и експерти, не и празните лакардии за ценности и прочее пълни глупости.
––––––––––––––––––––––––
Пием отровна вода и си плащаме прескъпо за отровата, която се регистрира като такава след като сме пили от нея години наред. Храним се с токсични храни на цени по-високи от тези в Европа. Умираме тихо и ни погребват без аутопсии, за да няма доказателства за престъпленията им. Унищожиха горите, дивите животни, гъбите и билките. Превърнаха ни в живи трупове, които се борят за физическото си оцеляване.

Тежах 86 кг, а сега 60! Към чаша вода добавям 2 супени…
Мен ако питате, обявете нулева толерантност на европейските им скапани ценности и двойни стандарти. Който наш кандидат за политик говори и изповядва подобни заблуди, не го подкрепяйте за нищо и не гласувайте на избори за такива гадове!!!
––––––––––––––––––––––––

Тотална българска война за мир. И без взимане на заложници до пълна победа на истината, истината и цялата истината. / Николай Марков

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.