Учени от НАСА: Гответе се, между 15 и 29 ноември 2017 г. няма да има слънчева светлина!

Учени от НАСА: Гответе се, между 15 и 29 ноември 2017 г. няма да има слънчева светлина!
От 15 до 29 ноември жителите на Земята ще трябва да разчитат на каквото и да е друго осветление, но не и на такова директно от Слънцето

Учени от НАСА предупреждават, че нашата планета ще попадне цялата в мрак за най-малко две седмици през ноември тази година, твърди директорът на агенцията Чарлз Болдън.

Мракът на нашата планета ще бъде предизвикан от паралелното нареждане на две други планети.

Става въпрос за минаването на Венера покрай Юпитер, което ще доведе до изсмукване на голямо количество водород. На повърхността на Слънцето се очаква силна експлозия.

Като резултат от нея температурата на звездата рязко ще порастне, с през следващите 15 дни ще се възстановява на предишното ниво.

Но в резултат на всичко това, от 15 до 29 ноември жителите на Земята ще трябва да разчитат на осветление и през деня, повтарят учените.

Loading...

През този период слънчевата светлина ще бъде със син нюанс.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv