Фандъкова с хибридна война срещу Русия и православната вяра!

Фандъкова с хибридна война срещу Русия и православната вяра!
В София се води дело за терен на който собствениците имат намерение да построят първия в България руско-български храм на името на Свети Иван Рилски.

Столична община иска да заграби земята. Водят се дела за собственост.

От гражданското сдружение „Приятели на Русия и православен свят“ са изградили пилони със знамената на България и Русия и опоменателна табела с намерението да се изгради православен храм. Столична община използва всякакви случаи с повод и без повод да води хибридна война подтикната от тайни корпоративни интереси най-вероятно за заграбване на терена и опорочаване на този православен проект. Да съзираш службите подвластни на държавната машина за това, че там едни хора искат да направят храм си е война срещу вярата. Всеки има право да изповядва каквато и да било религия, всеки има право да развее знамето на България било то и на Русия в собственият си имот. Фандъкова за пореден път преминава всички граници било то и религиозните, и духовните такива, а служителите от ДАНС, МВР и Столична община стават оръжията в тази хибридна война срещу вярата.

Господа управляеми управляващи, господа служители, Господ Бог вижда и всекиму ще се въздаде според делата му тук на Земята! / bultimes.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


efekt 2