Чарли Шийн призна: Да, ХИВ позитивен съм!

6

Чарли Шийн получи огромна подкрепа от хората в социалната мрежа, след като призна клюката, която от няколко дни обикаля световните медии – че е ХИВ позитивен.

50-годишният актьор, който беше най-скъпоплатената ТВ звезда, заради сериала „Двама мъже и половина“, сам призна, че носи вируса, като това е тайна, която е пазил последните четири години.

В интервю за предаването Today Чарли Шийн даде да се разбере, че не знае точно как се е заразил, но се е случило най-вероятно след секс, тъй като не използва дрога венозно.

Всичките му партньорки са били наясно със състоянието му и по време на секс е използвал презервативи.

„Тук съм, за да потвърдя, че съм ХИВ позитивен“, с тези думи започна ексклузивното интервю на Чарли Шийн. „Това са трите букви, които преобръщат живота на всеки.“ Разбрал за състоянието си след катоп бил откаран в болница, тъй като в няколко поредни дни имал силно главоболие, мигрена, както и потене и умора.

„Мислех си, че имам мозъчен тумор и че умирам. След серия от тестове… лекарите влязоха в стаята и… „Бум. Това се случва с теб“, продължи разказа си актьорът.

Той обясни, че е казал за вируса на хора от близкия му кръг, за които се надявал, че ще запазят в тайна състоянието му. Някои обаче са злоупотребили с доверието му и са започнали да го изнудват. През всичките тези години той им е плащал огромни суми в замяна на мълчанието им.

bulpress tv

Шийн обаче даде да се разбере, че след като сподели публично новината, ще спре с плащанията.

Лекарят на актьора също се появи в студиото. Той обясни, че състоянието на Чарли е стабилизирано и вирусът е в минимално количество в кръвта му. Медикът обясни, че се притеснява не, че ХИВ ще убие Чарли, а депресията, в която би могъл да изпадне.

Loading...

Източник: http://sosnovini.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.