Шефът на софийския КАТ разкри как е станало страшното меле с БМВ-та в София

Шефът на софийския КАТ разкри как е станало страшното меле с БМВ-та в София Две БМВ-та, които са карали с бясна скорост, са причинили тежката катастрофа снощи в столицата, за която БЛИЦ съобщи пръв снощи. Това разкри шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев.

Ето какво обясни той:

Две отделни произшествия по едно и също време на едно и също място, два автомобила БМВ, 5-та серия. Единият блъска отзад лек автомобил Фолксваген, от камшичния удар пострадват две жени, едната е с опасност за живота.

Няколко секунди след първия удар Фолксвагенът застава по средата на платната, две секунди след това вторият автомобил охлузва джип Инфинити, следствие високата скорост минава през градинката на бензиностанция и се удря в рекламна табела.

И двамата шофьори на БМВ не бяха твърде разговорливи, казаха, че са карали с малко по-висока скорост и порази тази причина са изгубили управлението.

За мен това е било доста силно, за да се получи този удар. Тепърва разследващите полицаи ще разберат дали наистина не се касае за гонка, но за момента версията е висока скорост, несъобразена с пътните условия. Твърде висока скорост с много лоши атмосферни условия, две различни произшествия.

Момчето от джипа Инфинити каза, че си е карал нормално по пътя и в един момент усеща удар в дясно, БМВ с висока скорост го охлузва странично. Направихме необходимата организация и миналата година почти нямахме гонки, продължаваме да се гоним срещу това.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.