Ясновидка: Бойко Борисов трябва да избира – затвор или смърт

Ясновидката Николета Йорданова хвърли в потрес Сашо Диков.

В предаването му по Нова тв тя заяви, че Бойко Борисов е изправен пред тежък избор – смърт или затвор. „Той избира – или ще го убият или ще влезе в затвора“, каза съвсем насериозно Николета. „Ама ти не позна за сменените министри от Борисов“, контрира я Диков. Николета се вбеси и запозна мрачни предсказания.

„Времето дойде. През октомври ни чакат страшни събития. Това, което в момента се случва, е пълен фарс и половината хора от ГЕРБ ще отидат в затвора. Кирливи ризи излизат наяве.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще се разделят, няма да я има тая шуробаджанащина вече“, избълва в транс ясновидката и допълни, че няколко човека от ГЕРБ ще бъдат арестувани. „Борисов върви по стъпките на Тодор Живков.

Защо и на мен той пуска камери, защо ме следи, попита тя. И теб те подслушват“, обърна се Йорданова към водещия. „Подиграваш ли ми се. Няма да изплюя цялата информация.

Теб може да не те е страх, но ние имаме семейства“, отговори тя на въпрос, какво ще се случи с двамата първи в ГЕРБ. „Бойко си е препикал властта и стола и не иска да ги пусне. Страх го е. И двамата са параноясали.

Те не могат да разберат, че всичко се обръща срещу тях“, подчерта ясновидката и отново обяви, че няколко човека от групата ще бъдат арестувани. Николета разкри, че пли нея са идвали много политици, за да я карат да им прави PR. „При мен днес в 11,00 ч. дойде най-новата любовница на един от бившите министрите.

Тя се казва Христина и е адвокатка. Аз й казах да се върне при старата си любов и да не се забърква в политиката.

На този министър съпругата му го е оставила, той живее със секретарката си, а има и четвърта жена, която върти“, заключи Йорданова. / blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.