Абсолютно съм убеден, че ще влезем отново в парламента, тъй като вярвам, че българите не са дебили

Няма никакъв шанс за вота на недоверие. 11 депутати от Воля ще гласуват „въздържал се“, а аз ще гласувам „против“, за да мога да кажа от трибуната защо е този вот, тъй като вчера не ми дадоха думата.

Това коментира в ефира на бТВ Веселин Марешки.

Не си подаваме оставката, защото вече сме го правили, но нищо не се е случвало. Всички останали са си оставали и даже доволно са потривали ръце. Вчера от БСП също ни подтикнаха да го направим, но нека първо те да го направят този път, а ние със сигурност ще ги последваме. Три неща обаче бяха много ясно изразени по време на тези протести. Първото е, че от Освобождението на България до сега не е имало друга партия, която да е в парламента, да изкара почти цял мандат и да не е изцапана от корупцията. Горд съм с това нещо, че влязохме чисти и ще излезем чисти от този мандат и съм благораден на гражданите, че са оценили този факт, тъй като виждате, че на протеста никой не протестира срещу нас, коментира Марешки.

Второто нещо е свързано с дебилизма и не смятам, че българския народ така както го опредилеха, поне 80 процента от него от БСП са дебили, а си дава много ясна сметка и смятам, че на следващите избори ние ще сме единствената формация, която е направила второто единствено нещо. Първото е, че не сме корумпирани, а второто е, че ще си повишим резултата. Абсолютно съм убеден, че ще влезем отново в парламента, тъй като вярвам, че българите не са дебили и оценяват кой работи за тях и кой е срещу тях, коментира той.

От 89 г. насам, когато БСП е на власт, вкарва страната в нациоланла катастрофа. Точно заради това българинът мъдро не ги вкарва във властта. И понеже и сега БСП няма да спечелят, те се опитват да влязат през задния вход, т.е. без подкрепата на народа чрез служебно правителство. Третото нещо е, че в името на това да се нахранят и да оглозгат държавата, те са склонни да се съюзят със своите опоненти, така наречените десни, посочи той.

Подкрепям протеста и призовавам хората да се приъединят към Воля, да дадат лица и да вкараме още повече такива хора в следващия парламент, завърши Марешки.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.