Адв. В. Каменарска: Надявам се пребитият от полицията да е жив. Хвърляха го като чувал с картофи и го ритаха в главата

„След побоя, вижте как полицията оказва първа помощ, като хваща ранените и закопчани с белезници хора и ги хвърлят като чувал с картофи.

Никой от полицаите не извика линейка.“, пише адвокат Валентина Каменарска, която публикува потресаващи кадри.

Както „Сега“ писа с падането на мрака полицаи извличат хора от протестиращите и ги пребиват зад колоните на Министерски съвет.

„Тъй като никой не извика линейка, се обадихме на 112. От 112 буквално се заяждаха с нас-познаваме ли пребития, знаем ли му имената, около 20 пъти попитаха къде се намира пребития, а когато накрая им се разкрещях, че трябва да извикат линейка, бяха супер ядосани.

Надявам се пребития да е жив, биха и други, но този, който ритаха по главата, най-дълго, най-много полицаи и най-безмилостно, като имам клипове и как го хвърлят като чувал на земята, както е с белезници. Има още клипове, на други хора, и утре пак съм там, защото всички журналисти ОТКАЗАХА да снимат зверствата, въпреки че многократно ги подканяхме.

Ето така оказва медицинска помощ полицията, след като пребие.“, пише Каменарска.

Източник: Petel.bg

Влачат хора зад колоните и ги пребиват зверски, докато спрат да мърдат.Ритници в главата, за това че мятат бутилки с вода.Овладяна държава управлявана от мутри .Ритат хора с белезници.

Публикувахте от Валентина Каменарска в Петък, 10 юли 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.