Адв. Гунчева към Борисов: Прости летци ли са всички български пилоти, пазили небето над Родината си?

Адв. Гунчева към Борисов: Прости летци ли са всички български пилоти, пазили небето над Родината си?

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ, НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Днес простият Банкянски тулуп заяви, че два и половина милиона българи сме избрали „прост летец“ за държавен глава.

Той, пожарникарят, не видял нито един истински пожар, телохранителят, мутрата, докторът на физкултурните науки, смее да определя летците за прости. И си позволи да нарече един български генерал „тъпанар“. И то генерал, избран реално от милиони българи, без купени гласове.

Борисов, пилотите са елитът на армията. Те са като орли в небето и са мечтали от малки да летят. А не да пълзят, докато се докопат до властта. Червеите няма да ги разберат.

Летец е бил капитан Списаревски, станал жив таран, докато е защитавал небето над София от днешните ти американски господари. И той ли е „прост летец“? Прости летци ли са всички български пилоти, пазили небето над Родината си?

Ти, от блатото и тинята, в която си затънал със себеподобните си гербоиди, дори не разбираш какво е да летиш. Да си свободен. Да виждаш отвъд хоризонта и над теб да са само Бог и облаците. Няма и да го разбереш. Защото си роден да пълзиш и да отвращаваш всичко чисто и нормално в този свят.

Защото тези от блатото винаги се харесват взаимно. Ние пък обичаме да летим. Дори в мечтите си, в които теб изобщо те няма.

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.