Анулират шофьорските книжки на много българи! Ето кои са застрашени!

Анулират шофьорските книжки на много българи! Ето кои са застрашени! Транспортният министър Ивайло Московски коментира поредния случай, в който се разкри аферата с купени книжки в ДАИ

„Ако получа достатъчно информация от службите, най-вероятно ще анулираме протоколите на тези хора с купените книжки. И те ще трябва пак да се явяват на изпитите“, каза той пред камерите на Би Ти Ви.

Московски коментира и какво вероятно ще се случи с провеждането на практическите изпити за шофьора, за да няма повече акции като последната, при която бяха задържани 6 инструктори за подкупи при провеждането на изпитите.

„За практиката- най-вероятно държавата отново ще поеме отговорността за практическите изпити. При теорията мисля,че сме се справили. Така сме изолирали курсистите в тези кабинки,че да но не страдат от клаустрофобия „, каза Московски.

Той допълни,че в понеделник ще се събере с колегите си от службите.

Иска още малко повече информация за далаверата с купените книжки. Ако я получи, тогава ще решава дали някой от шефовете в ДАИ ще си ходи.
източник: брадва

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.