Бай Тошо: По мое време Милен Цветков щеше да е жив!

Бай Тошо: По мое време Милен Цветков щеше да е жив!

Такова нещо нямаше да се допусне от органите!Наркомани нямаше, ако е имало такива разглезени синове на партийни другари, които опитваха забранени медикаменти то го правеха скрито от обществото никой да не разбере, защото за такива неща много бой се яде.

За такива недисциплинирани младежи имаше техникуми по вътрешна украса както има викахте на жаргон или изправителни домове – Трудово възпитателни училища.

Там бяха под постоянна карантина, а възпитателите възпитаваха де със сопи, де с колани и всеки, който е преминал от там дето се казва хващаше пътят.

Нямаше наркотици, а законът бе един за всички. По мое време в затвора влизаха и депутати, и генерали, и кметове, който престъпи закона прошка няма! Имаше морал и дисциплина, ред и престъпността бе свалена до минимум.

Да, всичко се следи и контролира, така и трябва да бъде, но сега следят за да вербуват изнудват и да ви вземат парите или да им съдействате в пъклените планове.

Сега децата си набавят дрога още от детска възраст в училищата, контрол няма от полицията и как да има като основният неофициално монополист е самата полиция с политически чадър за да се пълни джоба на тези дето ви управляват.

От най-ранна възраст обществото се развращава музиката, дрехите, интернет, вижте си телевизията – порно канали, насилие!

Какво очаквате, това с Милен се случва всяка седмица, но той е популярен затова и се вдигна малко шум!

И сега ще променят малко закона, но няма да променят системата, защото тя носим много пари на управлението, а човешкият живот не струва и пукната пара сега, а по мое време не бе така!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.