Благодаря ти, Бойко, че те има. Ти, вожде наш, наша Пътеводна Светлина. Наша защита от коронавируса

Благодаря ти, Бойко, че те има.

Ти, вожде наш, наша Пътеводна Светлина.

Наша защита от коронавируса.

Наша защита от самите нас, защото ние сме грешни и често не разбираме твоя велик промисъл за собственото си жалко съществуване.

Но ти, велики Бойко, ти знаеш всичко. Ти можеш всичко. Ти си Смисълът и Съдбата.
Ти, приятелю на всички велики хора в света – ти си приятел на Меркел, приятел на Ердоган, ти си посредникът между тях двамата и ако теб те нямаше, те как щяха да се разберат?

Добре че си ти, иначе цяла Европа ще закъса. Ти си приятел на Борис Джонсън и той сега, докато е в карантина, редовно ти се обажда да те пита какво да прави в тая Англия, защото твоят челен опит в борбата с коронавируса е пример за всички световни лидери.

Добре че ти, Бойко, ще ни следиш по интернет. Ще ни следиш телефоните, ще знаеш винаги къде сме, защото ние може да се объркаме и ти ще ни посъветваш да слушаме, да папкаме, ако са ни останали пари, и да се прибираме по къщите, ако сме имали неблагоразумието да излезем.

Мечтая си да удължиш извънредното положение. Толкова добре се чувствам сега.
В някакъв жълт сайт бяха написали, че аз съм се затворил вкъщи и стоя със шлем.
Е, не си стоя вкъщи и не съм с шлем, но стоя с мисълта за теб!

Тази мисъл е моят шлем. Тази мисъл ме пази от грешки, от лоши помисли и най-вече от коронавируса.

Благодаря ти, че превърна българските журналисти в мисирки. Иначе как щеше да изпъкне сайта ПИК, Недялко Недялков, Ивето, Беновска… нали сега те са лицето на българската журналиститка? Благодаря ти! Ти постави журналистите там, където им е мястото – да бъдат твои лакеи и слуги. И единственото, за което да пишат е за твоето величие. Булю- булю- булю!

Мечтая, когато изчезне коронавирусът, това извънредно положение да продължи, защото, когато ти си Всичко и управляваш Всичко – аз съм щастлив и спокоен. И съм сигурен, че и ти си щастлив и спокоен.

Няма избори.

Няма опозиция.

Въобще няма там някаква пиклива демокрация.

Слави Трифонов, Фейсбук

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.