Божков доказва с есемеси, че е имал близка комуникация с Владислав Горанов относно хазартния му бизнес

Бизнесменът Васил Божков доказа с есемеси, че е контактувал с финансовия министър Владислав Горанов относно хазартния си бизнес.

Точно в 8 часа, както обеща, предприемачът пусна една част от доказателствата, които смята да предостави на прокуратурата и европейските институции.

По този начин Васил Божков опроверга твърденията на финансовия министър, който преди дни твърдеше, че не той, а шефът на Комисията по хазарта е комуникирал с него относно хазарта, съобщава Фрог нюз

От чата се вижда, че именно Горанов е активната страна и обещава на Божков да му съдейства. Нещо повече, двамата си говорят свойски, използвайки имена, които само двамата знаят за кого точно се отнасят – „девойката“ и „Сашо“. Освен това Горанов настоява за среща на „17-ти“ и обещава да говори с шефа на Комисията да не спъва бизнеса на хазартния бос с репликата: „Ще кажа на Сашо да не смесва нещата“.

Припомняме ви, че в интервю за БТВ миналата седмица Божков хвърли бомба, като обяви, че многократно се е срещал с финансовия министър и само с него е контактувал на тема хазарт. Той дори намекна, че е бил рекетиран. В отговор на това Горанов репликира на нарочна пресконференция, че ролята му е била единствено да назначава ръководителя на комисията, но не и да регулира или надзирава дейността й. „Най-често разговорите между Божков и мен са били на тема рекламата в хазарта и на изравняването режимите на облагане на онлайн и наземния хазарт“, уточни тогава Горанов. Разпространеният днес чат, обаче опровергава тези думи на министъра. Те по-скоро изглеждат като „намигване“ към финансовия министър и заявка за продължение на тази комуникация.

Бизнесменът отбелязва във Фейсбук още: „Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ.

Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше:

Публикувахте от Vassil Bozhkov в Четвъртък, 14 май 2020 г.

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.