Божков ще си отмъсти със сигурност. А Борисов е „десен“, защото стоял от дясната страна на Тодор Живков

Гоненето на Васил Божков е с цел хората във властта да приберат бизнеса му вандалски, както на Цветан Василев и на редица други хора.

Това заяви Татяна Дончева в предаването „Денят с В. Дремдожиев“.

В този случай обаче има много „щети по трасето“, смята тя.

Дончева заяви, че подобна щета е футболният клуб „Левски“. „Аз смятам, че Влади Горанов ще бъде „похарчен“, въпреки разходките с джипката“, прогнозира Дончева. Тя обаче добави, че финансовият министър знае много за Бойко Борисов и може би това е причината да запазва поста си.

„Когато си дал на мутрите държавата, отношенията стават мутренски“, коментира Татяна Дончева. По нейни думи, Васил Божков е сбъркал, като е решил да включи управляващите в своята финансова схема, като е смятал, че така ще бъде защитен. „Колкото изгорял – изгорял, той има и бизнес в други страни, изнесъл е достатъчно пари“, коментира Дончева, която беше категорична, че бизнесменът ще си отмъсти. Тя обясни, че Васил Божков е различен тип човек, който се е оформил във времето на силовите групировки, осигурявайки финансирането им. Според Дончева той е от хората „с животински инстинкти, готови винаги да отвърнат на удара“.

„Бившото Политбюро и бившата Държавна сигурност имат за своя политическа партия ГЕРБ. Там са техните интереси и там са техните деца. И който ми говори как Бойко Борисов е десен – справка Милен Цвектов: Той е десен, защото е стоял от дясната страна на Тодор Живков“, заключи Татяна Дончева.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.