Болните фантазии на един цървул. Бог да пази България!

Болните фантазии на един цървул. Бог да пази България! Разбрахме, че в държавата има сериозен проблем – сегашният национален стадион пречи, трябва да се построи НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН.

Всичко останало вече сме го решили, проблеми няма, хората благоденстват, идилична картина на Територията…

Премиерът – Слънце заявява това грандоманско намерение в момента, в който майките на деца с увреждания молят за пари за живота на децата си – месеци наред.

В момент, в който по статистика, животът се е увеличил със 110 лева на човек на месец, в момент, когато са се повишили цените на ток, парно, вода, газ, храни, услуги. Когато пенсионерите смятат дали ще оцелеят до пролетта. Когато хората изнемогват и работят на няколко места, за да оцелеят.

Знаете ли колко струва един нов национален стадион. Тук не включвам събарянето на стария, което също ще е милиони.

Не е 100 милиона, много повече пъти по 100 е….Ама много, достатъчни и за майките, и за надбавки на пенсиите….Явно ликвидацията на държавата върви с пълни темпове – да откраднем последно каквото можем и да бегаме….

България се напълни със спортни зали и стадиони в западнали градчета и селца, които вече буренясаха.

Явно спортът е сериозен приоритет заедно със строителството, много бял хляб има в него, виждайки осанката на спортния министър….

За мен строителство на нов национален стадион е допустимо само в един случай – ако проектът предвижда на терена да се събират поне 1000 души, да е с добра отводнителна система и лесен за почистване.

След което управляващите с все търтеи по върховете да ги съберем по средата и да решим проблемът веднъж завинаги. ЗА ДА СЕ ПОМНИ КАКВО ПОСТИГА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИТЕ!

И утре, неуважаеми политици, като преговаряте с майките на деца с увреждания и говорите за пенсионерите, им обяснете, че пари няма, защото трябва да се построи нов национален стадион…

Бог да пази България! / Елена Гунчева, svobodnoslovo.eu

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.