Борисов: Аз също като Горанов съм убеден, че пипането на ДДС е грешка

Аз също като Владислав Горанов съм убеден, че пипането на ДДС е грешка.

Нямам колебания и когато Горанов и Менда Стоянова ми казаха, аз им казах, че мога да поема тази политическа отговорност, защото ресторантите бяха ударени най-много от кризата и това е молба на огромен бранш с близо 300 000 служители.

Горанов само каза да не го карам да се радва и да се усмихва.

Но няма напрежение, ние спорим всеки ден по много теми, заяви премиерът Бойко Борисов на въпрос за ДДС-то, пише Novini.bg.

Финансовият министър Владислав Горанов отново потвърди, че разбира позицията на Борисов, тъй като не може само една партия в лицето на ГЕРБ да мисли за бюджета и винаги да планира години напред и затова да има толкова рестриктивна финансова политика.

„Ще има последици за бюджета, които вероятно ще рефлектират на други данъци, но по тази тема предстои да се види какви са последиците от кризата“, отчете Горанов.

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.