Борисов: В отлична форма съм, което куче ме е залаяло, все е побесняло

В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа, каза премиерът Бойко Борисов в Стара Загора, където е на среща с актива на ГЕРБ.

„Което куче ме е залаяло, все е побесняло“, допълни Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Затова, мили мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаменим, нито ГЕРБ не може без мен.

Виждате, че и без Цветанов може да се напълни залата – а това беше неговата роля. Затова и сега партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казал, а и не искам вие да казвате. Той се срамува от нас – а до вчера заедно викахме „Победа и напред“.

Пожелавам му успех на политическия проект, чувам, че все хора, работили с нас, ще са в проекта му. „Приятна игра“, пожела Борисов на бившия си съпартийник.

„Ние сме градивна партия – само до днешния ден каквото сме направили – ,,Тракия“, ,,Марица“, ,,Люлин“, ,,Хемус“, тунели, ЖП-линии, зали, ако седнем на един лист да пишем, ще излезе ферман.

Сутринта минах по АМ ,,Тракия“ – било е тресавище, свлачище, колоните висят на магистралата….. Сега всички колони се обличат наново и се правят – само на ,,Тракия“ са пет мостови съоръжения. И паралелно с това АМ „Хемус“ върви на пълни обороти, допълни премиерът и отново се върна на казуса „Цветанов“:

„Така че не обръщайте внимание на Цветанов и на всеки, който ви хули – злобата убива. Ние имаме да построим още – защото построеното остава за 100 години напред.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.