Борисов: Запазихме българите и България. България я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита

Нашите политически противници днес удариха дъното.

Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга.

Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита.

Тогава се роди омразата към нас. Запазихме българите и България.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинг в партийната централа на ГЕРБ, съобщава Novini.bg

По думите му България ще получи най-много пари от ЕС.

„Това е един компромат и аз ви предупреждавах за него. Трябваше да има само едно малко момче до мен. Казах ви – нито една стотинка не съм взимал от Васил Божков. Те видяха, че не могат да ни бият на избори. Създадоха цели студия и всеки един мой приятел може да ви кажи дали ме е видял да пия. Негодници такива! Заплахите идват от държавния глава, защото той бе уличен. За да не е само той в калта, дайте и мен да ме вкарат там“, заяви Бойко Борисов.

„Това ли е демокрацията!? Наричат ни хунта, наричат ни демагози. За кой друг излезе – чия друга спалня бе интересна. По -добре да ме бяха снимали гол. Аз така спя. В Банкя в тоалетната ме бяха записали. Сега в спалнята ме снимали, завит, а защо не гол. Цвета е от малкото, който се карат с мен. Тя знае колко я уважавам. Тука до мен е“, подчерта той.

По думите му това, което налага тази ярост е, че идват избори и някой иска служебно правителство.

„Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм стерилен. Като се ядосам – хората са чули много неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой“, обясни Борисов.

Що се отнася до Божков той заяви – защо се цитират само едната страна. „Как ще се извадят такива пари от касата и неговите съдружници няма да знаят. Целта е да ме смачкат – първо психически, а после и физически. Човек има лично пространство. Как така ще дойдат да ме снимат как спинкам? Ами ако се бях развил? Това ли е свободата, това ли е демокрацията, това ли искаме? Беззащитен съм, когато спя и започвам да се чудя дали да не се отказа от услугата на НСО. Това, което вълнува хората – трябва да се провери“, категоричен бе още министър-председателят.

Той запита това независим президент ли е щом отива на пленум на БСП?

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.