Борисов пак си врътна опашката и НЕ присъства на юбилейното честване – 140 години българска армия

Борисов пак си врътна опашката и НЕ присъства на юбилейното честване – 140 години българска армия

Борисов пак си врътна опашката и НЕ присъства на юбилейното честване – 140 години българска армия.

Отиде в Атон да се прави на Путин при визитата си в Света гора преди 3 години, но дори близка прилика нямаше с онова посещение, при което руският президент беше на трона на византийските императори.

Не знам как армейците ще погледнат на това височайше презрение към техния труд, мисия и основна роля в живота ни. На тяхно място – никога не бих гласувала ни за Борисов, ни за ГЕРБ оттук нататък. И сигурно така ще стане още на следващите избори. Колкото до Президента – отсъствието на Борисов по чудесен начин допринесе за неговата тежест, за блестящото му представяне.

Не знам дали се вижда от всички, но Президентът ни чете и говори разумно. Просто удивително! Не си спомням в достатъчно дългия си живот наш президент да не е чел и да е говорил подредено и разумно, както го прави г-н Радев.

В този смисъл – и следващият път Борисов може да пропусне юбилейните чествания, да кажем на Ботев, сега на 2 юни, когато Президентът отново ще покаже най-доброто от себе си. После да не се пита защо в очите на все повече хора Президентът Радев и президентската република изглеждат като единствена разумна управленска алтернатива на Борисов и компания. / Нора Стоичкова, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.