Борисов разярен: Някаква сянка пълзи и снима чекмеджето ми, а аз живея в неремонтирано от Станишев още жилище

В разгара на протестите премиерът Бойко Борисов отново се пусна на живо във Фейсбук, шофирайки джипката.

Заедно с него е зам-регионалният министър Николай Нанков.

От кадрите не става ясно къде пътуват двамата, но явно инспектират отново строеж на магистрала.

Според Нова тв премиерът е на Околовръстното на София.

Те обикалят изграждане на нов мост над река Искър.

С него е пиарката му Севда Арнаудова.

Борисов коментира и появилото се днес видео от спалнята му – отново с чекмедже на нощното шкафче, пълно с пачки и златни кюлчета.

Става въпрос за човек, който снима с телефон и се разхожда из цялата държавна резиденция.

„Влязъл шпионин, снима, обикаля тайно. Крие се. Вижда се, че живея като аскет. Минава покрай касата ми, представи си – има каса, пък си слагаш парите в чекмедже. Има рафтове, четири чекмеджета под гардероба, под телевизора. Видя се само мъжки дрехи при мен, за съжаление – един рафт с лекарства … Снимат лекарствата, снимат всичко както си е било. Защо не отиде в другите чекмеджета, а отиде точно в това – защото някой го е аранжирал. Кой знае, че точно в това чекмедже има нещо“, задава си въпроса Борисов.

„Живея като аскет в неремонтирано от Станишев още жилище, само лекарства, казармено подредени дрехи, мъжки, само мъжки, няма женски, живя само като куче и някаква сякна пълзи и снима, това е.

Добре, че го пуснаха в паниката този клип“, коментира поредния компромат Борисов

„Не искам да хвърлям вина върху момчетата (от НСО), да хвърлям върху тях отговорност. Те не са ни виновни. Аз съм доверчив човек. Когато има престъпна група за проникване… това е страшно! Хубаво, че снимаха тоалетната, че е на същия етаж“, посочи още той.

„Това е планирано години наред. Това е някой, който извършва престъпна дейност. Плашил се е , че в един момент ще го разкрия. Той е знаел, че ще дойде такова време да го хвана“, заяви Борисов, но не разкри кого визира.

„Най ме притеснява, че са ме снимали докато спя. Защото когато спи човек могат да го дрогират, да му бият инжекции, да го отровят… могат да му направят всичко! Могат да му пръснат в носа зараза. Може всичко!“, говори си Борисов

Източник: Епицентър.БГ

<

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.