Борисов: Цветанов говори глупости. Надявам се, че не пречи

Борисов: Цветанов говори глупости. Надявам се, че не пречи

Премиерът Бойко Борисов коментира и бившия си най-доверен човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Преди тези избори с едни се разделихме, с други ще се разделя, защото са компрометирани.

Сега беше много кратко времето между евроизборите и тези. Цветан Цветанов се надявам, че не пречи. Той напоследък обича да дава интервюта“, каза той.

За думите на Цветанов, че ГЕРБ абдикира в някои райони в полза на ДПС“, Борисов коментира:

„И му скочи цялата партия за тази глупост. Защото в Кърджалийско Цвета Караянчева води истинска битка с ДПС. Делиормана се изпопребиха буквално между ГЕРБ и ДПС – в Разград, в Шумен, в Търговище, особено в Никола Козлево, в Дулово, Исперих. То е просто напрежение невероятно. Там други партии няма, там сме само ние с тях, там битката е страховита. Те сега са дует с Валери Симеонов. Той бил казал, че пример за обвързаност между ГЕРБ и ДПС е ТЕЦ-Варна.

Аз мога да кажа, че ТЕЦ-Варна е пример за обвързаност между тях. Питайте Министерството на енергетиката, има си правила и по тези правила се работи в ТЕЦ-Варна. А с варовика в Марицата да не би да няма обвързаност? Не можем да се оправим още с тях. Няма какво да коментирам.

Аз не съм давал оценка на Валери Симеонов и неговата партия. Като напправят и те 20-30 процента, ще говорим. Отделяме им много време на Цветанов и Симеонов“.

Не мисля, че ще има разместване на управлението след изборите. Работим добре с всички. И със Сидеров работим добре. В този един месец не съм гледал какво правят той и останалите. Просто като дойдат избори, всички превключват на друга вълна“, каза той.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.