Важно съобщение ! От комитетът по изхвърлянето на боклука

Важно съобщение ! От комитетът по изхвърлянето на боклука
Важно съобщение !

На страницата във Фейсбук „Слави , време е да изхвърлим боклука” бе публикувано следното обръщение към фенове, симпатизанти, съмишленици и към всички, който искат да изхвърлят боклука !

 

Публикуваме целият текст без редакторска намеса :

Приятели, всички заедно постигнахме една малка и същевременно голяма победа!
След едно от писмата, което получихме и направихме всичко възможно то да достигне до Слави, резултатът вече е факт! Слави Трифонов и Инициативният комитет на референдума ще се срещнат с жителите на гр. Ямбол на 15 октомври (събота) от 17:00 часа в Спортна зала “Диана”! Показахме, че заедно можем много! И нека не спираме до тук!Слави Трифонов

Поканени са всички от Ямбол и региона а защо не и от цялата страна !

 

Ние от редакцията на Bulnews.info ще допълним, че макар и да наричат Слави Трифонов заради високият му ръст ‘Дългия” няма по-висок човек от този, който се е навел да ти помогне Българино !

Ние от Bulnews.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.