Ванга: Европа ще опустее през 2016 година!

1792_900

При последните бурни събития по планетата – революциите в Арабския свят, катастрофалните земетресения и цунами в Япония, руснаците, които благоговеят пред Ванга, отново и отново се ровят в направените от нея предсказания, за да намерят отговори на въпроса какво ни чака оттук нататък .

Така според v-mire.com знаменитата българска ясновидка предрекла кога и защо ще загинат европейските държави. В едно от пророчествата си тя говорила за война с мюсюлманска държава, която ще използва химическо оръжие. В резултат на това през 2016 година Европа тотално ще опустее. В контекста на последните събития тази държава може да бъде Либия, пише „Глобалист”.

По данни на Западната коалиция в хранилища в либийския град Сирт Кадафи се съхраняват около 10 тона иприт. При това в навечерието на военната операция на САЩ и техните съюзници редица специалисти заявиха, че либийският диктатор Муамар Кадафи може да използва химическо оръжие като „последен аргумент”.

Ипритът е течно отровно вещество, което поразява очите и дихателните пътища, стомашно-чревния тракт и кожата. Ипритът е бил използван за първи път по време на Първата световна война. От 1915 до 1918 година били разпръснати 12 хиляди тона иприт, които поразиха около 400 хиляди души.

Според предсказанието на Ванга 2011 година ще бъде преломна за пътя на цялото човечество. Сляпата ясновидка казвала, че след ядрена катастрофа, която ще унищожи животните и растенията в Северното полукълбо ще започне война с мюсюлманска държава.

Ислямската страна ще използва химическо оръжие и ще унищожи десетки държави. След силния удар по кожата на хората ще се появят язви и тумори и вече към 2016 година Европа ще опустее.

Предсказанията на Ванга се сбъдват. След аварията в японската АЕЦ „Фукушима 1”, заради която вече са заразени тонове зеленчуци и други хранителни продукти кризата в Либия ще достигне своя апогей. В отговор на бомбардировките на страната от НАТО полковник Кадафи обеща да потопи Европа в кръв. /snaiper-bg.net

Източник: http://bradva.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.