ВИДЕО: Култово изказване на селски кмет! С толкова прости думи, толкова много истина!

hqdefault

Хубаво е понякога да си кажем нещата точно такива, каквито са. Като българи. Като този Български кмет. Може и много от казаното да е наивно, може и да е встрани от „голямата политика“ или „европейската перспектива“, но е истинско. Хората на село продължават да бъдат здраво свързани със земята, и да бъдат здраво стъпили на нея.

Видеото е и емоционално, и философско, и забавно. Начина, по който говори, думите, които използва, всичко това е богатство. Нещо, до което рядко можем да се докоснем в забързаното си ежедневие.  Такива хора все по-рядко се намират в градската среда.

Прави чест на Националната телевизия, че показа този култов селски кмет,  и му даде трибуна за неговата философия и мъдрост. След това той се превърна и в прототип на герой от театрална постановка. Вижте клипа, има какво да се чуе!

Споделите това ценно видео с приятелите си. Нека те също чуят това, което казва кмета! ГОРЕ ГЛАВА ХОРА!!!

Източник: http://bgkef.com/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.