Владо Береану: Сега е по-зле, отколкото при Тодор Живков

Владо Береану: Сега е по-зле, отколкото при Тодор Живков В страната има стройна система на управление, в което хората се държат в страх чрез някакви местни структури.

Честно казано, сега е по-зле отколкото при Тодор Живков, заяви в предаването „Студио Хъ” по 7/8 тв журналистът Владимир Береану.

Той обясни, че при режимът на Живков хората са били свикнали с репресията на държавата, защото са нямали с какво да сравняват. „Ние сме уж член на ЕС, хората работят в други страни и виждат какво става в другите държави”, коментира Береану.

Бойко Борисов в момента сбъдва детските си мечти. „Борисов си умира за големи машини. Явно като дете не е имал достатъчно играчки, занимавал се е да бие другите деца. Сега си търси играчките”, коментира Береану.

Журналистът напомни, че дори Тодор Живков не е казвал, че БКП е дала парите за един или друг път. „Дори и той не направи тази глупава грешка”, подчерта той.

„Борисов вече живее в съвсем различен свят, това е характерно за култа към личността”, каза още Владимир Береану.

„Сега има възможност да сбъдне детските си мечти – напуска и отива да кара голяма машина за 1300 лева заплата”, заяви журналистът.

Източник: Petel.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.