Голяма част от депутатите са клетвопрестъпници, тъй като не работят в интерес на народа!

„Лицето Сиди искало да затваря сайтове, които са неудобни на властта!

Не били спазвали GDRP?

Току що посетих сайта на парламента и установих, че са публикувани фалшиви новини и неистинска информация!“, пише икономистът Димитър Байрактаров във Фейсбук.

„Установих, че голяма част от депутатите са клетвопрестъпници, тъй като не работят в интерес на народа! Освен това установих, че Сиди и Караянчева не са публикували адресите си, за да знам къде да им изпратя честитка от един изтерзан народ! Би било добре на въпросното лице да се информира, че Конституционният съд вече обяви текстовете в Закона за защита на личните данни, които целяха да ограничат свободата на словото за противоконституционни! И въобще не се закачайте със свободни журналисти и сайтове, които няма да ви коленичат!“

Лицето Сиди искало да затваря сайтове, които са неудобни на властта! Не били спазвали GDRP? Току що посетих сайта на…

Публикувахте от Димитър Байрактаров в Сряда, 27 май 2020 г.

<










Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.