Г-жи и г-да политици, доволни ли сте, че унищожавате един от най-древните народи?

Г-жи и г-да политици, доволни ли сте, че унищожавате един от най-древните народи? Едва ли ще разкрием някаква голяма тайна ако кажем, че най- лъжливата и лицемерна прослойка от нашето общество са политиците!

Тези хора спокойно могат да бъдат определени като закоравели рецидивисти в областта на лъжата, защото едва ли ще се сетите за друга  прослойка от обществото, която с такова постоянство и упорство продължава да лъже народа си и да му обещава все по-добър живот.

Резултатът- превърнахме се в най-бедния народ в Европа, а вероятно и в най-бедстващия.Само преди няколко дена медиите обявиха за  бедстващи семейства във Враца.Бурята е отнесла покривите на къщите им!

И естествено редовната констатация няма пари и няма как да се помогне. И дори само този пример е достатъчен , за да разберем колко недостойни политици ни управляват.

Защо ли?  Докато хората се вайкат как да спасят това, за което са работили цял живот техните пари пълнят партийните каси, а от там потеглят към фирмите на вождовете им. Показателен  пример затова е милионите от партийна субсидия преведени във фирмите собственост на партийния вожд на НФСБ.

Други партийни вождове пък си купуват бронирани автомобили, за да се пазят от народната любов. Много повече изпъква политическото лицемерие когато организират дарителски кампании за събиране на пари за лечение на деца.

И… забележете бедните и отрудени хора дават и последните си левчета, за да помогнат на някое болно детенце, докато лицемерните и безхаберни политици с действия или бездействия фалират цели болници и оставят цели населени места без здравеопазване.Резултатът. Резултатът е, че освен, че сме най- бедните вече сме и най- умиращите.Е,г-жи и г-да политици, доволни ли сте? Доволни ли сте, че унищожавате един от най – древните народи?

Доволни ли сте, че това, което враговете ни не  успяха да направят векове наред, вие ще го направите за няколко десетки години? Всъщност, разбирате ли въобще, че сте се превърнали в най-големия враг на народа си? / svobodnoslovo.eu

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.