Днес – завод за тоалетни, утре – завод за тоалетна хартия! Цъфтим!

Днес – завод за тоалетни, утре – завод за тоалетна хартия! Цъфтим! Преди малко Спасителят на Болните от Първия ден, откри модернизиран завод за тоалетни.

Който не му е ясно – фаянс, тоалетни и бидета!

То си ги произвеждат от дълги години, завод си има, какво точно е открил Баце, не става ясно, ама като гледам колко е красива и дълга лентата за рязане, поне за ядрена електроцентрала ще е!

Всяко цехче – открито с песни и танци на народите, рязане на ленти, ръсене с менчета с вода и китки, хляб и мед за момите, че Баце го е страх да не го отровят!

Сега бидета, утре – завод за дамски превръзки и тампони! Важното е, че просперираме. Завод до завода и до завода пак завод!

И всичките – все на Баце! Все той ги открива, все едно лично ги е построил и ги е плащал. Не мога да се сетя например Меркел да е отишла да открива някой завод! Ама знам ли, то малоумието е заразно, а тя често е до Баце….

Питаме се защо народът спи! Ами ето защ! Ей Ви го СПАСИТЕЛЯ! Героят- мечта на матрияла!

Спасява бедните от произвола на депутатите и правителството, отменя решения за премахване на болнични, за данъци и какво ли още не.

Принципът АМН -Ако мине номера! Като не мине, Баце се появява като герой и реже на ламята главата! Само където матриялът не вижда, че ламята е негова и я е отгледал от малко яйце!

Открива ви Баце заводи! А вие не искате да работите за 600 лева. А той е обещал на инвеститорите, че най-малкият им разход ще е за работна заплата, защото тук робите са научени да нямат претенции! Ми Спасител! Радвайте му се! / Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.