Докато угоената ни златна свиня лети нагло и презрително с хеликоптер, стотици невинни души губят живота си

Докато угоената ни златна свиня лети нагло и презрително с хеликоптер, стотици невинни души губят живота си Докато угоената ни златна свиня лети нагло и презрително с хеликоптер на длъж и шир, за да показва асфалтовите остатъци и руини от тоталния си грабеж

на национални и европейски фондове – стотици невинни души губят живота си заради липса на спасителен хеликоптер и пълна липса на здравеопазване.

Докато същата тази мръсна свиня се търкаля в евтините си чаршафи с елитни проститутки и развратни амбициозни партийни другарки и си завиват голите туловища с пачки евро и златни кюлчета – милиони български граждани буквално умират от студ, глад и бедност в средновековно унижение.

Докато тази балканска европейска народна свинеферма не бъде изгорена до основи, заради разюзданата си червена финансова чума – България няма да мръдне и една крачка напред и ще си останем най-бедния ограбен и унизен народ в Европа.

Докато позволяваме лицемерни и престъпни мазни свине да тъпчат святото ни отечество с осраните си копита, вмирисани и да летят победоносно над главите ни за наша сметка – ще умираме като бесни улични кучета и ще ни изгарят един по един в екарисажи без въобще да им мигне окото.

И всичко по-горе е много меко казано от мен, господа! Повярвайте ми, почти лирично и дълбоко поетично.

Защото лично аз и всъщност искам главите им. До последната.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.