Доналд Тръмп: Никой не може да победи Русия! Досега Путин беше много мек, но Западът е обречен пред него

Доналд Тръмп: Никой не може да победи Русия! Досега Путин беше много мек, но Западът е обречен пред него Доналд Тръмп не вижда как САЩ ще успеят да победят Русия!

Бившият американски президент направи скандално за много американци изявление. Доналд Тръмп смята Запада за обречен срещу Русия и затова е глупаво тази война да продължава.

Той обещава, че ще я спре, ако бъде избран отново за държавен глава номер едно на президентските избори през 2024 г.

„Не съществува държава, която може да победи Русия на фронта. Освен оръжия, тя разполага с много голяма физическа сила, която е много издръжлива заради тежките метеоролигични условия в страната й.

Тази война в Украйна не може да спре с пращане на оръжие, но и не може да бъде спечелена. Затова в момента НАТО прави нещо много лошо, изпраща хора на сигурна смърт и знае много добре, че е така.“, казва Тръмп, който е единственият президент в историята на САЩ, отказал се от заплатата си.

По време на 4-годишния мандат на милиардера (2017-2021) САЩ спряха всички войни и в страната настъпи икономически ръст. Ковид кризата обаче го свали от власт.

Доналд Тръмп иска мир с Русия

„Аз мразя войните, считам ги за ненужни. Едни хора трябва да могат да седнат на масата и да се разберат, защо трябва да се избиват? Ако бяхме протегнали ръка на Путин, нямаше да се стигне дотук.

Досега той беше твърде мек. Имайте предвид, че ако реши, може да унищожи света. Никой не иска подобно нещо. Затова трябва да се преговаря с него, а не да му се насочват оръжия“, смята Доналд Тръмп.

Той е готов да седне на масата на преговорите с Владимир Путин, ако се върне на власт. Тръмп е убеден, че САЩ и Русия могат да живеят в мир и да просперират едновременно.

Истината обаче е, че хората, които го свалиха от власт и които стоят зад Джо Байдън, искат САЩ да притежава целия свят и да командва всички. Това е големят проблем с Путин, който не е съгласен да се подчинява на Запада.

Днес в САЩ се провеждат междинни избори. Те ще доведат до смяна на 36 губернатори и 66 сенатори, както и подмяна на цялата долна камара.

Тези избори ще покажат дали Америка е готова за завръщането на Доналд Тръмп начело на страната.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.