Една българска майка съсипа управляващите! Вижте писмото, което всеки трябва да прочете!

Отворено писмо до всички управляващи държавата от началото на прехода до днес е изпратила читателка за Брадва.бг.

“До всички управляващи от настоящето и от началото на Прехода!
Това, което ще напиша, няма да Ви хареса! Но и на мен не ми харесва това, което Вие с вашите погрешни решения ни “осигурихте” като живот в 21-ви век! Защото всичко, което се натрупа в мен като чувства през тези 25 години, може да се нарече само по един начин – ОМЕРЗЕНИЕ!

Да, защото Ви мразя!
Мразя Ви! Събудихте в мен чувство, което не знаех какво означава, защото съм човек, който е лишаван от родителска обич, но дава любов винаги там, където му позволят!

Мразя Ви, защото Вие, избраните от НАС, трябваше да сте за нас като родители, които обичат, обгрижват и бранят децата си, но Вие демнстрирате единствено омразата и безразличието си към нас! Затова сега мога да кажа – МРАЗЯ ВИ!

Мразя Ви, защото ме лишихте от възможността децата ми пряко да усещат тази любов!

Мразя Ви, защото така се чувстват милиони българи!

Мразя Ви, защото с безотговорните си действия,застрашихте живота и любовта ни!

Мразя Ви, защото искате да се блъскате в омразата ни,а не любовта ни да ви носи! И не се спирате дотук-искате и да плувате в кръвта ни! Искате чужденци лицемерно да Ви потупват по рамото за добре свършена по тяхна поръчка работа, а не да се къпете в народна любов!

Мразя Ви, защото забравихте кои сте и какво сте!

Мразя Ви, защото искате ние и децата ни също да забравим кои сме и какви сме, без да сме достигнали вашето ниво на низост!

Мразя Ви заради страха, който вселихте в душите ни!

Мразя Ви заради унижението, в което живеем!

Мразя Ви!”

Една майка, на която децата израстнаха с Прехода – Дима Трифонова.

Източник: http://sosnovini.bg/

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.