Едно време в България имаше истински заводи, а не цехчетата на Баце

Едно време в България имаше истински заводи, а не цехчетата на Баце

Премиеринът ни е на посещение в Корея. Южна! Въпреки, че Северна повече ще му съответства на вътрешната същност.

Както разбираме от медиите, отново да ПРОСИ инвестиции. Честно казано, много обидно ми става.

Спомням си времето, когато в България имаше истински заводи, а не цехчетата на Баце. Когато произвеждахме в български заводи, собственост на българския народ, български стоки и ги продавахме по цял свят.

Сега огромната гордост на мутрата е, че работим на ишлеме на чужди колонизатори, които са тук единствено, защото мизерността на заплатите ни приравнява на роби. Дори и в Африка не могат да намерят такава работна ръка. Което обаче се обезсмисля при огромните нива на корупцията.

Вместо да развива българската икономика, премиеринът ходи като млада ромка с три чавета да проси инвестиции, които да го спасят за още малко време във властта. Да пререже още някоя лентичка. Да прибере още някой милион, че е продал български роби на „инвеститорите“.

Много пъти задавам въпросът, защо имаме Закон за насърчаване на инвестициите само за чужденци. Но българската икономика се притиска и българският бизнес се унищожава от безумните изисквания и икономическа среда.

Мутрата става смешен навсякъде по света. Защото ввсички виждат какво прави. С изключение на кравоподобните му фенове, които не могат да мислят.

Е, този път отиде да се излага в Южна Корея. Да отиде и в Северна. Да видят, че и по-страшни неща има!

Дай нЕкоя инвестиция, бе, бате! / Адв. Елена Гунчева, Фексбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.