Ексклузивно! Тодор към хижарите: Аз дойдох да си заредя бутилката, какво толкова ме издирвате?

Ексклузивно! Тодор към хижарите: Аз дойдох да си заредя бутилката, какво толкова ме издирвате? Тодор Владимиров е втрещил с наглостта си хижарите на хижа „Васил Левски”. Когато се появил преди малко, казал, че му свършила газта в бутилката.

„Дойдох да си я заредя, какво толкова е станало, какво ме търсите”, попитал Тодор. Присъствали на разговора определят държанието на мъжа като арогантно.

Припомняме, че туристът за последно се чу с приятел на 12 декември сутринта. Казал, че отива към хижа „Васил Левски”. От тогава следите му се губят. Започна акция, в която се включиха десетки спасители и парковата охрана от „Зелени Балкани”.

Днес Стара планина бе облетяна и от “Кугър”. Всички мислеха, че Тодор е паднал в жертва на бялата смърт, защото нямаше никакви индикации да е жив, въпреки издирването. Телефонът му също нямаше обхват. За щастие сагата завърши с хепиенд.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.