Зрелищна акция в нощен клуб в Пловдив

Десетки полицаи нахлуха зрелищно в пловдивския клуб "Бушидо" тази нощ, за да извършат проверка, видяха репортери на Plovdiv24.bg. Бронирани бусове и няколко патрула пристигнаха неочаквано малко след полунощ пред дискотеката. Акцията е на МВР Пловдив, съвместно с РЗИ и НАП. 

При пристигането на органите на реда настъпи паника сред посетителите, голяма част от които празнуващи абитуриенти. Първоначално младежите се питаха един друг какво се случва. Внезапно музиката спря, а кръшните танцьорки започнаха да слизат смутени от сцената.

Полицаите проверяваха наред за спазването на противоепидемичните мерки – за дистанция между хората, за носене на маски. Получени са и сигнали от живущи наоколо заради силната музика. Данъчните проверяваха и касовите апарати. 

Пловдивската полиция показа, че е безкомпромисна и не си поплюва, когато става въпрос за опазването на реда и спазването на закона за здравето. По-късно подобни проверки са извършени в "Планет" и "Сикретс".

Източник: Факти.БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.