Иван Бакалов: Бойко Борисов вече се има за Тодор Живков

Бойко Борисов повтори репликата „това, което ние сме го построили, не можете да го боядисате”, която е на Тодор Живков.

Той вече се има за Живков, говорим за човек с раздвоение на личността.

Това коментира в предаването „Студио Хъ” по телевизия 7/8 журналистът Иван Бакалов.

Борисов има си искрени фенове, които го харесват. Има и сред интелектуалците, има и сред журналистите. „Това е най-подлото . Ти си в медиите – трябва да си неутрален. Като отиде някой противник на Борисов при тях и го съсипват с въпроси, като е някой от неговите е друго”, коментира Бакалов. По негови думи, освен искрени фенове на Борисов има и клакьори, независимо дали са платени или не. „Не може при всички тези скандали интелигентен човек да твърди, че имаме късмет Борисов да ни е лидер, че е водач на стадото, че пасвал на народопсихологията и т.н.”, каза още журналистът.

„Някой далеч от България е вдигнал мерника на Борисов. Не е случайно, че Цветанов се оттегли от ГЕРБ точно в деня, когато той събра цялото ръководство зад гърба си и даде пресконференция”, коментира Бакалов. Според него голямата грижа на премиера в момента е БСП и това да не вземе да излезе на изборите с 1 % повече от ГЕРБ. Затова и Борисов се опитва да създава вътрешно напрежение при социалистите. „Проблемът му е Нинова, явно другите не са му”, каза журналистът.

Източник: Petel.bg

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.