Иван Бакалов: Когато Борисов падне от власт, съратниците му ще го разкъсат!

Иван Бакалов: Когато Борисов падне от власт, съратниците му ще го разкъсат! Срещу Борисов стоят няколко яростно опозиционни партии, които сборно формират двойно повече гласове от тези на коалицията ГЕРБ-ОП.

Но тези опониращи на Хунтата партии са разделени, а някои от тях даже враждуват помежду си. По тази причина хората не са уверени, че Борисов ще загуби предстоящите избори. Но не трябва да има и механичен сбор на партии с едничката цел да управляват.

Това заяви днес пред БНР журналистът Иван Бакалов. Ето какво каза още той:

Социологическите проучвания отчитат, че Бойко Борисов е загубил много гласове, а БСП вече го води с около 2 % и с времето тази преднина ще се увеличава в полза на Столетницата, заяви Иван Бакалов, който е категоричен, че Борисов няма да управлява повече страната.

Според журналиста Главния прокурор Иван Гешев се е направил “на луд” по въпроса със записите и снимките на премиера. По думите му има много въпроси, които умишлено не са били разяснени от държавното обвинение.

Според журналиста, Борисов го чака незавидна съдба след падането му от власт: “Причината за това е чисто балканския реваншизъм, който е традиция по нашите земи.

Всички онези, които Борисов е мачкал толкова години, сега го дебнат да се катурне от властта и… всички злини, които е вършил, ще му се върнат като страховит откат. Очаквам да го атакуват не само репресираните от Хунтата му, но и много от бившите му съратници, съпартийци, хора от властта, които са управлявали с него в различни периоди.

Нямайте съмнение, че тия, последните, прилежно са си записвали и само чакат деня на разплатата, когато ще започнат да разкриват какви мерзости, гешефти и национални предателства е вършил. Ще го хвърлят на кучетата с надеждата да се спасят самите те”, отсече Бакалов.

“През 2013 година, след подобни протести като тези през тази година, Борисов подаде оставка, която беше тактическа.

Сега той, по някакви непонятни все още за мен причини, се заинати и не подаде оставка, въпреки че сега кризата е много по-тежка от онази, защото е част от кризата на целия западен икономически модел.

Криза, която ни се обяснява с някаква митична епидемия от Ковид-19”, счита Бакалов.

Иван Бакалов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.