Инцидент или … безотговорната и некадърна дъжава УБИВА!

ИНЦИДЕНТ ИЛИ….

Не знам защо си припомних една лекция по криминалистика. Че идеалното убийство е това, което винаги си остава инцидент.

Но количествените натрупвания водят до качествени изменения. Или по-скоро мислене.

Един път е случайност. Два пъти – странна случайност. Три пъти – умишлено предизвикан „инцидент“.

На нова година случаен инцидент предизвика смъртта на Силвия Зурлева – жена, знаеща прекалено много за медиите и задкулисието на властта.

Един журналист – Слави Ангелов беше пребит до безсъзнание в столицата.

Един друг, много неудобен за управляващите журналист, който си позволи да задава неудобни въпроси за „пандемията“ и „вируса“, днес загина отново прпи „инцидент“.
Има инциденти, които граничат с убийства. И които, макар и винаги да си остават в официалната история като инциденти, остават в съзнанието на хората по друг начин. Като например „инцидентът“ с принцеса Даяна. Много подобни инциденти. И странно – все с неудобни на властта. Инцидентите с близките до управляващите обикновено се разминават с натъртен врат и липса на бельо.

И все пак косвените убийци са управляващите. Заради модела на разни пубери с лъскави джипове, купени от богатите родители, научени само да заповядват и да сеят разруха и смърт. Младежи, научени от богаташчетата, че светът им е длъжен. Ненаучени на възпитание и ценности. Ненаучени на работа….

А докато полицията стръвно работи за пълнене на бюджета с глоби, събрани от майки, извели децата си на разходка без маски и пенсионери, седнали на пейки, убийците са по улиците!

Защото безотговорната и некадърна дъжава УБИВА!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Източник: Bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.